MIndennapi jótanácsok

Mindennapi jótanácsok, avagy hogyan éljük túl az életet? Humoros képregény magyarul!

GoogleSearch

Google
 

Utolsó kommentek

HTML

Linkblog

Gyűlünk, gyűlünk...

2007.08.15. 14:40 | StreetFighter | Szólj hozzá!

    Nos, nem tagadom, hogy sejtettem, hogy az ötletnek lesz létjogosultsága, de arra legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy ilyen (relatíve) kirobbanó sikert fog aratni az oldal. Ugyanis a Mindennapi Jótanácsok megszületésének 3. napján megtalálta útját a blog.hu főoldala felé (a "Hogyan fogj kezet?" talán tényleg az eddigi legjobb tanács), amiért szeretnék köszönetet mondani az összes látogatónak, olvasónak és az RSS-selőknek :).
   Külön köszönet a standard.blog.hu-nak, illetve az eredeti alkotó, Scott Meyer blogjának az említésért, illetve a bátorító szavakért, tényleg hálás vagyok...
    Az olvasókat pedig szeretném bátorítani, hogy kommenteljenek bátran, szidjatok, kritizáljatok, vagy mondjatok véleményt a képregényekről, a fordításról, a stílusról vagy rólam! Szóval comment 'til you bleed!
    Eddig sikerült a 4 post/nap teljesítményt hozni, és továbbra sem tervezem annak csökkentését, szóval továbbra is számíthattok a napi négy új tanácsra!

Címkék: nyúz

A bejegyzés trackback címe:

https://napitanacs.blog.hu/api/trackback/id/tr15140650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása