MIndennapi jótanácsok

Mindennapi jótanácsok, avagy hogyan éljük túl az életet? Humoros képregény magyarul!

GoogleSearch

Google
 

Utolsó kommentek

HTML

Linkblog

Menetrendek

2007.11.11. 17:16 | StreetFighter | Szólj hozzá!

    Azt hiszem, hogy 78 bejegyzés/napitanács és három eltellt hónap elég ahhoz, hogy valamilyen általános menetrendek merjek felállítani a bloggal kapcsolatban.
    Sajnos egyértelművé vált, hogy a nyári tempót a dolgos őszben semmiféleképpen nem fogom tudni tartani, ráadásul előfordultak kisebb-nagyobb szünetek is.
    Ezért próbáltam beállni egy általános rendszerre, mely szerint hetente 3 új napitanács várható, melyeket minden valószínűség szerint hétfőn, szerdán és szombaton kapnak meg a kedves olvasók. Abban az esetben, ha egy héten kirívóan sok időm marad, akkor esetleg előfordulhat egy 4 bejegyzéses (hétfő-szerda-péntek-vasárnap) változat is.
    Mint látható, az eddigi 78 bejegyzés során sokat változott az egyes képregények, illetve az én betűtípusaim is. A jó hír az, hogy ennek vége, innentől kezdve nagyon sokáig a most megjelent legfrissebb stílusú tanácsok fognak érkezni.
    Viszont ezekkel az a legnagyobb probléma, hogy méretüknél fogva nem férnek el ezen a viszonylag szűk sávon, így a kedves olvasóknak kénytelen-kelletlen a "view image" módszerrel kellett szenvedniük, hogy teljes egészében láthassák az új képregényeket.
    Egyelőre sajnos nincs igazán időm arra, hogy visszafelé haladva átméretezzem az összes eddigi kilógó képet, de cserkészbecsszó, hogy két héten belül helyre fogom hozni a méreteket.
   
    Köszönöm az eddigi megtisztelő figyelmet, és remélem, hogy tovább is velünk tartanak a kedves olvasók!

   Ui.: A 80. képsorban meglepetés várható...

A bejegyzés trackback címe:

https://napitanacs.blog.hu/api/trackback/id/tr72225444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása