MIndennapi jótanácsok

Mindennapi jótanácsok, avagy hogyan éljük túl az életet? Humoros képregény magyarul!

GoogleSearch

Google
 

Utolsó kommentek

HTML

Linkblog

#29 Hogyan osztozz a számlán?

2007.08.27. 00:36 | StreetFighter | 3 komment

Mostantól egy új megjelenésével kell számolni, a 29. képsortól kezdve egy kis szöveges kommentálás is várható! És hogy miért pont ez a kerek szám lesz a fordulópont? Nos, ez az első olyan téma, amit az alkotó két képsorban is feldolgozott. Hát igen, az éttermi cechek kifezetése tényleg egy olyan nehéz téma, ami megérdemli a bónusz képsort is...

Címkék: személyes napitanács agykontroll

A bejegyzés trackback címe:

https://napitanacs.blog.hu/api/trackback/id/tr67149868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Triznyai Döme 2007.08.27. 12:34:29

Ha egy nyuggertatter véleménye is számít, én hasonló helyzetben (ha nagyritkán előfordult hasonló szitu) SOHASE mentem bele semmiféle vitába. Ez ugyanis azt jelentené, hogy elfogadom érvelésnek a másik baromságait. Egyszerűen kirakom az asztalra a saját fogyasztásom + jatt összegét, elköszönök a "barátomtól", távozom és többet nem állok vele szóba.

Füle Sándor · http://fule-sandor.blog.hu 2007.08.27. 20:56:29

Döme bácsinak igaza van. Egyrészt ilyen alakokkal nem megyek vendéglőbe, ha meg valahogy így alakulna, hát hívnám a pincért, kifizetném a sajátomat, a fickót meg beírnám a szarháziak listájára.

Rusalka 2007.08.28. 11:50:34

Egyszerű. Mindneki fizeti a saját fogyasztását. Ehhez én mindig ragaszkodom és mielőtt elmennék bármiylen étterembe bárkivel, ezt le is szögezem. Van akinél nem működik, a török barátaimnál például képtelenségnek számít, hogy egy nő kifizesse a saját részét. És ha ragaszkodsz hozzá, megsértődnek. :) Ennek is van hátulütője: kva ciki volt, mikor a kedvenc a rockbandám egy hétig itt volt tavaly, és akárhova mentünk mindig mindneütt ők fizettek, és akárhányszor ellenkezni mertem, megfenyegettek hogy elvernek... Egyébként meg mindenki fizesse a sajátját, szvsz.
süti beállítások módosítása